Om travelgadets.dk

Som H.C. Andersen så fint skriver ”At rejse er at leve”. Det har vi i vores familie taget til os.

Som så mange andre lever vi til tider i en travl og hektisk hverdag.
En hverdag hvor rejser og oplevelser giver et tiltrængt pusterum og fornyet energi til, når hverdagen igen rammer.

Det er i disse pusterum og vores mange oplevelser under fremmede himmelstrøg, at vi ønsker at udnytte tid og sted til fulde.
Det var også her, at vi mange gange manglede et eller andet, som kunne optimere tid og oplevelse, og i det store hele sikre, at vi fik det optimale ud af situationen.

På vores ture rundt i verden oplevede vi, hvordan sjove, finurlige og mere seriøse gadgets kunne være en kæmpe hjælp eller et tillæg til, en i forvejen sjov og interessant oplevelse.

Det tog vi til os og det er netop DET, som vi gerne vil dele med andre.

Vi er selv på eventyr og har for nu valgt at bosætte os i Spanien.
Det er herfra, vi håber på, at vi på samme måde kan hjælpe til at rejser og oplevelser bare bliver en smule bedre eller nemmere, uanset om det er med hele den pukkelryggede på tur, egen fordybelse, i forretningsøjemed eller så meget andet.

God vind med dine oplevelser
Travelgadgets familien

Vores mission

Det er vores mission, at hjælpe dig og være din foretrukne Travelgadgets leverandør, så hverdage, rejser og oplevelser, bare bliver en smule nemmere og sjovere.

Sortiment

Vores sortiment udvides løbende, men hvis du alligevel står og mangler noget, som vi ikke har, så ræk endelig ud. Vi er her for at hjælpe.

Levering

Vi sørger for, at du har dine varer indenfor 3-5 hverdage, og vi garanterer ingen bøvl ved ombytning eller returnering af dine produkter, for det eneste, vi samler på, er glade og tilfredse kunder, ligesom resten af landets virksomheder burde.